L'associació 'Curts i més' vol convertir la Mostra de Curtmetratges en un festival


  • Comparteix:

La quarta edició de la Mostra ha aplegat 1.500 persones

La quarta edició de la Mostra ha aplegat 1.500 persones

L'associació 'Curts i més' es planteja canviar el format de la propera Mostra de Curtmetratges de Sant Cugat per convertir-la en un festival. Això, si aconsegueixen el finançament necessari, que asseguren que fins ara és insuficient. De la quarta edició, els organitzadors han fet una valoració positiva, tot i que han admès que no han aconseguit el ressò que esperaven.

Els membres de 'Curts i més' han agafat experiència d'aquesta darrera edició de la Mostra. No tenir clar el finançament ha endarrerit altres preparatius i la difusió ha estat, segons l'associació, molt escassa. Per això ja han encetat converses amb empreses de la ciutat per aconseguir més patrocinadors pel proper any. A més, és possible que l'estiu vinent la Mostra sigui un Festival amb premis. Ho explica Daniel Codorniu, membre de 'Curts i més'.

Daniel Codorniu

Estem iniciant converses amb JVC per a veure si poden recolzar el projecte de cara a l'any vinent. El que està clar és que aquesta Mostra depèn del patrocini d'una, dos o tres empreses fortes.


Pel que fa a l'edició que tot just ha acabat, la quarta, l'organització fa una valoració positiva tot i que no s'han assolit les expectatives. Segons els responsables de 'Curts i més', estar a la plaça Octavià ja és una millora perquè els ha donat més visibilitat. Daniel Codorniu.

Daniel Codorniu

Tot i que pugui semblar que no ha vingut molta gent, si comptem les persones que passaven per allà i els que preguntaven, molta gent s'ha interessat per la Mostra.


Segons 'Curts i més', la Mostra ha mantingut el volum de públic de l'any passat. En total calculen que han assistit unes 1.500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.