El Teatre-Auditori obté el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental de la Generalitat


  • Comparteix:

L'equipament municipal està ubicat a la plaça de Victòria dels Àngels

L'equipament municipal està ubicat a la plaça de Victòria dels Àngels

La Generalitat ha atorgat al Teatre-Auditori el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental que, en l'apartat d'equipaments escènics i de centres d'art visual, reconeix l'aplicació de criteris d’estalvi i eficiència energètica, especialment en l’àmbit de la il·luminació i la climatització. Aquesta distinció, que també ha obtingut l'Atrium de Viladecans, té en compte altres factors com l’estalvi d’aigua, la gestió dels residus, la compra de productes ecoetiquetats, la mobilitat, la formació ambiental dels treballadors i la comunicació i la promoció entre els usuaris i treballadors.

Per reduir els impactes ambientals dels equipaments, el distintiu fomenta la recopilació de dades perquè se'n pugui fer l'avaluació i el seguiment. Així 'l'ecoetiqueta' esdevé una eina útil per als responsables dels equipaments en la presa de decisions per a una correcta i millor gestió.

Amb aquestes distincions ja són cinc els equipaments culturals que disposen del distintiu en la categoria d'espais escènics. L'any passat l'havien obtingut La Virreina Centre de la Imatge i el Gran Teatre del Liceu i el Teatre Auditori de Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.