Carles Taché ofereix una visita a la seva exposició al Centre d'Art Maristany per als més joves


  • Comparteix:

La mostra es pot veure al Centre d'Art Maristany

La mostra es pot veure al Centre d'Art Maristany

El galerista i editor d'art resident a Sant Cugat Carles Taché ofereix avui una visita guiada a l'exposició 'Carles Taché. Compromís amb la contemporaneïtat' per als més joves. La mostra es pot veure al Centre d'Art Maristany (CAM) i ofereix un recorregut per alguns dels noms propis de l'art modern i contemporani nacional i internacional. La visita comença a dos quarts de vuit del vespre.

Taché va ser guardonat amb la Creu de Sant Jordi 2016 pel compromís en la promoció i defensa de la creació contemporània. L'exposició recull obres d'autors com Eduardo Arroyo, Antoni Tàpies i Joan Brossa seleccionades per la comissaria santcugatenca Tatiana Blanqué.

La varietat de propostes ofereix, entre altres, una instal·lació poètica de Joan Brossa, les fotografies de Ramon Masats, l'escultura d'Antoni Tàpies i les intervencions performàtiques i musicals de Jordi Benito.

La visita guiada d'avui és una de les activitats gratuïtes que envolten la mostra. La següent serà dimarts de la setmana que ve amb una altra visita guiada a càrrec de Taché adreçada al públic en general. El 2 de febrer es projectarà el documental 'Danger!', de l'artista britànica Cornelia Parker. La darrera activitat serà un cafè-tertúlia amb l'artista Santi Moix i el públic assistent, moderada pel mateix Taché.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.