El Teatre-Auditori torna a cantar a Victòria dels Àngels 12 anys després de la seva mort


  • Comparteix:

Les veus del tenor David Alegret i la soprano Núria Rial han estat les protagonistes aquest diumenge al Teatre-Auditori en l'homenatge que els artistes han fet a Victòria dels Àngels en el dotzè aniversari de la seva mort. El compositor Albert Guinovart, que va inaugurar l'equipament cultural amb un concert amb la soprano santcugatenca al 1993, ha acompanyat els cantants amb el piano.

El concert ha ofert els temes que més agradaven a Victòria dels Àngels, des de composicions de músics alemanys fins a cançons catalanes. El tenor David Alegret ho ha explicat a Cugat.cat.

David Alegret

Cantem sobretot lied i cançó catalana, que a ella li agradaven molt. Farem Toldrà perquè a ella li encantava i després, aprofitant que tenim l'Albert Guinovart, també, interpretarem alguna peça seva.


El pianista Albert Guinovart va acompanyar la soprano santcugatenca en la seva última etapa. Guinovart ha destacat el mestratge que li va aportar a l'escenari.

Albert Guinovart

Quan estudies, t'ensenyen tot el que has de saber abans de trepitjar l'escenari. Però una figura com ella, fent més de cent concerts a tot el món, va ser un mestratge absolut sobre què és l'acte comunicatiu i què és sortir a un escenari


Els aproximadament 150 assistents han seguit el concert des de l'escenari, ja que l'organització ha fet una reubicació dels seients perquè el públic pogués gaudir millor de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.