La santcugatenca Imma Monsó tradueix al castellà el llibre 'Millor que m'ho expliquis'


  • Comparteix:

L'obra va ser guardonada amb el premi Ciutat de Barcelona 2004

L'obra va ser guardonada amb el premi Ciutat de Barcelona 2004

L'escriptora resident a Sant Cugat, Imma Monsó, ha publicat en castellà el llibre de contes 'Millor que no m'ho expliquis'. L'obra, guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona 2004, reuneix sis relats sobre la quotidianiat i la incomunicació.

Relacions de parella basades en el silenci, una malaltia que ningú s'atreveix a anomenar o les converses telefòniques entre una dona de 80 anys i una de 30, són algunes de les trames que ocupen les pàgines d'aquest llibre de relats. Segons Monsó, el tema central de l'obra és la manera com s'utilitza la paraula en diferents situacions quotidianes.

L'escriptora, nascuda a Lleida l'any 1959, dedica el llibre als petits actes del dia a dia, i també a la rutina, un dels seus temes predilectes. Es tracta, en paraules de la pròpia Imma Monsó, de l'obra 'més autobiogràfica' de la seva trajectòria literària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.