The Risas tanca gira i etapa amb un Teatre-Auditori ple de col·laboracions


  • Comparteix:

El grup santcugatenc The Risas ha tancat la gira de presentació del seu segon disc d'estudi, 'Cucurelles', amb un concert al Teatre-Auditori ple de col·laboracions i amb la incorporació d'una secció de coristes i cordes i l'ampliació de la secció de vents. Membres de la Fundación Tony Manero, de Doctor Prats i d'Obeses, Izah i Monica Green, entre altres, han participat en un espectacle dinàmic que ha aixecat el públic de les butaques en diverses ocasions.

Els membres de la banda Pol Cortés i Martí González han posat en valor el cartell que han reunit sobre l'escenari de l'equipament santcugatenc.

P.Cortés / M.González

Ve gent de tots els grups, de tots els estils i de tots els pobles de Catalunya. / Ens fa molta il·lusió tancar 'Cucurelles' a casa.


El concert ha passat per temes de 'Cucurelles', com 'Si tu vols' amb la col·laboració de Cybee, 'Queda't' amb Izah i 'Titus', amb Monica Green. La formació, però, també ha fet alguna versió habitual en el seu repertori com l'ària de Puccini 'O mio babbino caro', amb la participació d'Arnau Tordera d'Obeses, i 'Sorry' de Justin Bieber amb Mark-e Riera de Doctor Prats.

A.Tordera / M.Riera

Han muntat un concert espectacular. Cal aplaudir-los. / És un moment on serà difícil mantenir-se asseguts.


Després d'aquesta actuació, la banda farà una aturada en una trajectòria de gairebé una dècada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.