La 2a edició de l'Improsionant dóna el tret de sortida avui al Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

La final se celebrarà per Festa Major

La final se celebrarà per Festa Major

La segona edició de la lliga Improsionant de teatre d'improvisació dóna el tret de sortida aquest dissabte a les set del vespre al Casal Torreblanca. Els Tallers de Teatre Sílvia Servan proposen en aquesta ocasió un partit amistós per escalfar motors per a la competició. Enguany els equips seran de tres integrants i els interessats a participar-hi han d'enviar un correu electrònic a info@tallersdeteatre.org.

La competició mantindrà el mateix format de l'any passat, amb una sèrie de proves marcades per una consigna prèvia i on el títol l'escull el públic. Els mateixos assistents són els encarregats de fer les votacions per decidir qui passa a la final.

Les semifinals es faran a la sala annexa del Casal Torreblanca el 18 de febrer, el 18 de març, el 22 d'abril i el 20 de maig. La final tindrà lloc per la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.