La revolució femenina d'Aristòfanes omple el Teatre-Auditori amb Lolita Flores


  • Comparteix:

L'adaptació de l'obra clàssica d'Aristòfanes 'La asamblea de las mujeres' ha omplert aquest diumenge el Teatre-Auditori de la mà del director Juan Echanove. Aquesta comèdia versionada per Bernardo Sánchez i protagonitzada per Lolita Flores explica la revolució femenina liderada per Praxàgora per assumir el poder a Atenes. L'obra ha incidit en la crítica cap a la situació política actual comparant-la amb la que es vivia a la Grècia antiga i la importància del paper de la dona a la societat i, especialment, en la política.

Miriam Díaz Aroca ha interpretat Clytia i ha explicat a Cugat.cat quines reflexions volen que l'espectador es faci amb aquesta obra.

Miriam Díaz Aroca

Fa que pensem més enllà del melic. Si cadascú canviem la manera de viure, serem molts més els que estarem en la via correcta que els que ens ho volen fer passar malament. Es tracta d'una decisió del ciutadà.


L' actriu també ha remarcat que tot i ser una composició de més de 2.000 anys, segueix tenint una forta vinculació amb 'la corrupció política actual'.

Teatre Accessible
'La Asamblea de las mujeres' és el tercer espectacle del cicle de Teatre Acessible. El Teatre-Auditori fa una valoració 'positiva' d'aquest cicle, que també ha inclòs 'L'Avar' de Molière i 'Avui no sopem'. De cara a la temporada febrer-maig, l'equipament ha programat 'Escuadra hacia la muerte'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.