'Múltiple', de M. Night Shyamalan, arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquesta setmana 'Múltiple'. M. Night Shyamalan dirigeix i signa el guió d'aquest thriller protagonitzat per James McAvoy que explora la fascinant però fracturada ment d'un home. Les dues sales també proposen el film d'animació 'Ballerina', que es podrà veure a Cinesa en català. Yelmo, a més, estrenarà l'òpera prima de Garth Davis, el drama ambientat a l'Índia 'Lion' nominat a sis Òscars. La quarta proposta de Yelmo és l'última pel·lícula dirigida per Ben Affleck ('Argo' i 'Adiós pequeña adiós'), 'Vivir de noche'.

'Múltiple'
Tot i que en Kevin (James McAvoy) li ha demostrat a la seva psiquiatra de confiança, la doctora Fletcher (Betty Buckley), que posseeix 23 personalitats diferents, encara en queda una per emergir, decidida a dominar totes les altres. Obligat a raptar tres noies adolescents encapçalades per la decidida i observadora Casey (Anya Taylor-Joy), Kevin lluita per sobreviure contra totes les seves personalitats i la gent que l'envolta a mesura que les parets dels seus compartiments mentals s'esfondren.



'Ballerina'
L'espectador es traslladarà a la França del 1879 per conèixer el gran somni de Felicia, una nena que viu en un orfenat de la Bretanya. El seu desig és convertir-se en ballarina i per aconseguir-ho comptarà amb l'ajuda del seu amic Víctor, amb qui compartirà aventures a París. Un cop a la capital francesa, es farà passar per una altra persona per estudiar a la Grand Opera House.



'Lion'

Rooney Mara, Nicole Kidman i Dev Patel ('Slumdog Millionaire') protagonitzen aquesta pel·lícula basada en la historia real de Saroo Brierley i en el llibre que ell mateix va escriure, 'A Long Way Home'. 'Lion' explica la història de Saroo, un nen de cinc anys que es perd en un tren amb el qual recorrerà milers de quilòmetres per l'Índia fins que una parella australiana l'adopta. 25 anys després, començarà a buscar la seva família perduda comptant només amb els seus records i l'ajuda de Google Earth.



'Vivir de noche'
El quart film d'Affleck narra la història de Joe Coughlins, un veterà de la Segona Guerra Mundial que, tot i ser fill d'un superintendent de la policia de Boston, viu al marge de la llei. És un gàngster amb un alt sentiment de la justícia i bon cor que en el fons el fan vulnerable tant en els negocis com en l'amor. Sienna Miller i el mateix Ben Affleck la protagonitzen.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.