La 13a edició del Bosc Literari celebra aquest diumenge el 50è aniversari del 'Zoo d'en Pitus'


  • Comparteix:

Imatge del recorregut pel Bosc Literari / Foto: Premsa Sant Cugat

Imatge del recorregut pel Bosc Literari / Foto: Premsa Sant Cugat

L'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues organitza aquest diumenge la 13a edició del Bosc Literari, que enguany celebra els 50 anys del 'Zoo d'en Pitus', de la il·lustradora Pilarín Bayés. La cita comença a de les dotze del migdia amb una presentació i després té lloc el recorregut per seguir amb cartells la història d'en Pitus.

El president de l'associació veïnal, Carles Castro, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons', que el recorregut d'aquest any pel bosc narra la història d'en Pitus a través de 15 pòsters.

Carles Castro

Tots els personatges que ajuden a fer el zoo perquè en Pitus es pugui curar estan molt definits. Per tant, pots gaudir perfectament tota la història a través dels 15 pòsters.


Els assistents a la jornada d'inauguració també podran gaudir, com en anys anteriors, d'una degustació de 'migas' del Centro Castellano-Manchego.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.