Doctor Prats, protagonistes de la Nit Jove de Valldoreix


  • Comparteix:

Doctor Prats presentaran el seu nou disc, 'Aham Sigah!' / Foto: Doctor Prats

Doctor Prats presentaran el seu nou disc, 'Aham Sigah!' / Foto: Doctor Prats

La formació terrassenca Doctor Prats, on toca el santcugatenc Oriol Cors, visitarà Valldoreix el 17 de febrer. El gup de fusió actuarà a la Nau de Cultura amb motiu de la Nit Jove que organitza l'EMD. La cita tindrà també la participació d'altres artistes, encara per revelar.

La Nau de Cultura té una capacitat per a 180 persones, un fet que fa plantejar a l'EMD la necessitat de trobar un espai més gran per acollir concerts de gran envergadura com el de Doctor Prats. El vocal de Joventut, Bernat Gisbert, diu que la voluntat de l'EMD és que 'el garden' pugui acollir aquestes cites multitudinàries en un futur.

Bernat Gisbert

A Valldoreix tenim el que tenim ara mateix. Tant de bo puguem utilitzar el garden d'aquí un temps per acollir grups així. Però sí que és veritat que Doctor Prats està aixecant molta expectació de moment.


Doctor Prats presentarà a Valldoreix els temes del seu últim disc, 'Aham Sigah!', que han girat per tot el país durant aquest estiu.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.