La mezzosoprano Ana Häsler torna a participar al FEMUSC del Brasil


  • Comparteix:

La mezzosoprano Ana Häsler en una actuació / Foto: Facebook FEMUSC

La mezzosoprano Ana Häsler en una actuació / Foto: Facebook FEMUSC

La mezzosoprano resident a Sant Cugat Ana Häsler participa per tercera vegada al Festival de Música de Santa Catarina (FEMUSC), que se celebra a la ciutat brasilera de Jaraguà entre aquest dijous i el 4 de febrer. La cantant, a més de formar part del professorat del festival, farà enguany dos concerts com a solista els dies 31 de gener, interpretant 'Il Tramonto', d'Ottorino Respighi, i en el recital de clausura el 4 de febrer interpretant moviments de la simfonia número 2 de Gustav Mahler.

Ana Häsler ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'un festival molt gran amb alguns dels instrumentistes més importants del món.

Ana Häsler

És un festival immens, amb prop de 1.000 alumnes de tots els instruments. El 2015 es va crear el departament de cant amb quatre professors. Es fan centenars de concerts diaris, és una activitat tremenda tant per alumnes com per professors, alguns dels quals són dels millors instrumentistes del món.


Després del FEMUSC, Ana Häsler oferirà també a l'Academia Vilavox de la ciutat de Curitiba, amb el suport del festival, diverses classes magistrals entre el 6 i el 16 de febrer. La cantant tancarà la seva estada al Brasil amb un recital al Museu Oscar Niemeyer el 18 de febrer, també a Curitiba.

Aquesta setmana el ple municipal va reconèixer la figura de l'artista Rudolf Häsler, pare de la cantant, amb motiu del norantè aniversari del seu naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.