Antonio Orozco reviu els seus grans èxits amb l'espectacle 'Único' a un Teatre-Auditori al complet


  • Comparteix:

Els grans èxits del cantant Antonio Orozco han estat els protagonistes del concert que l'artista de l'Hospitalet de Llobregat ha fet aquest dissabte al Teatre-Auditori per presentar l'espectacle 'Único'. La proposta d'Orozco recull algunes de les seves cançons de referència, que han fet cantar el públic que omplia l'equipament municipal. Orozco també ha aprofitat el seu retorn a Sant Cugat, lloc on va començar la seva carrera professional, per recordar el seu amic i productor musical Xavi Pérez, mort el novembre passat.

'Llegará', 'Devuélveme la vida' i 'Mi héroe' han estat alguns dels temes que el cantant ha interpretat durant l'espectacle. Antonio Orozco, un dels artistes de pop rock més reconeguts de l'Estat, ha realitzat més de mil concerts, ha publicat set discos al llarg de la seva carrera professional i compta amb més de mig milió de còpies venudes. El cantant ha rebut, entre d'altres, el Premi Ondas al millor directe.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.