El Bosc Literari de la Serreta manté l'aposta per la literatura infantil en la tretzena edició


  • Comparteix:

La tretzena edició del Bosc Literari de la Serreta manté l'aposta per la literatura infantil i el suport institucional i del públic. La proposta, impulsada per l'associació de veïns del barri, s'ha presentat aquest diumenge en un acte al qual ha assistit una cinquantena de persones. Els organitzadors estan convençuts que és una proposta del tot consolidada tant entre els santcugatencs com fora de la ciutat, però volen seguir ampliant el públic.

En els últims anys, el Bosc Literari ha ampliat la senyalització i les iniciatives per fer créixer el públic que rep la proposta, que compta amb el suport de l'Ajuntament i del Parc Natural de la Serra de Collserola. El president de l'Associació de Veïns de la Serreta-Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, ha destacat la popularitat entre les escoles.

Carles Castro

Les escoles afortunadament cada vegada vénen més i per això hem anat derivant els temes cap a infantil.


El públic que ha assistit a la presentació era una barreja entre repetidors i novells, que han remarcat l'originalitat de la proposta.

Assistents

Em sembla original, m'encanta. És molt agradable recuperar aquesta part. / Molt maca, cada vegada guanya més. És una cosa que ha crescut.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha reiterat el suport de l'Ajuntament a la proposta pel fet que hagi sorgit del grup veïnal.

Mercè Conesa

És una idea molt atractiva per a les escoles que tenim a Sant Cugat, ens sembla que els veïns van fer una bona pensada. L'Ajuntament ha estat al costat perquè hagin pogut continuar amb el projecte.


A l'acte, hi han assistit el president de l'EMD, Josep Puig, i diversos regidors del ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.