Cal Temerari acull avui la presentació del còmic d'Esteve Polls i Sergi Pareja 'Normal Life'


  • Comparteix:

Portada del còmic

Portada del còmic

El dibuixant Esteve Polls, el guionista Sergi Pareja i el director de Panini Còmics, Alejandro Martínez, presenten aquest divendres a Cal Temerari el còmic 'Normal life. Memorias de un español en Irlanda del Norte'. L'obra explica la història real d'un espanyol que s'allista a la Força Voluntària de l'Uster (UVF) per lluitar contra l'IRA. La presentació començarà a dos quarts de vuit del vespre.

L'obra s'apropa a l'estil dels còmics de sèrie negra i narra la història de Manolo, un espanyol immers en el conflicte nord-irlandès. El protagonista, del qual no es coneix el nom real, es va allistar a l'exèrcit d'Irlanda del Nord, però guiat pels seus ideals es va introduir al grup terrorista unionista UVF com a agent doble. Esteve Polls n'ha parlat a Cugat.cat.

Esteve Polls

La història seva és impressionant. Em va explicar coses que no podia creure que haguessin passat. I tot el que surt en el còmic és cert.


Recentment, Polls ha treballat en les il·lustracions del còmic ideat per Quentin Tarantino 'Django/Zorro', la seqüela en dibuixos de 'Django desencadenat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.