Doctor Prats rep cinc nominacions als Premis Enderrock


  • Comparteix:

Doctor Prats ha presentat enguany el seu segon disc, 'Aham Sigah' / Foto: Enderrock

Doctor Prats ha presentat enguany el seu segon disc, 'Aham Sigah' / Foto: Enderrock

Doctor Prats, on toca el bateria santcugatenc Oriol Cors, opta a cinc premis Enderrock 2017. La formació està nominada en les categories de millor artista, millor artista en directe, millor videoclip, millor disc de pop-rock i millor cançó de pop-rock. Els guardons s'atorguen per votació popular i la segona volta de votacions tanca el 12 de febrer. La 19a edició dels Premis Enderrock tindrà lloc el 9 de març a l'Auditori de Girona.

Doctor Prats és, juntament amb Jordi Ninus, el tercer grup amb més nominacions després de Manel, que en té vuit, i Roba Estesa, amb set. Els Amics de les Arts, Blaumut, Sisa i Hora del Joglar estrenaran en directe noves cançons durant la festa de lliurament dels premis, que enguany estrenen ubicació i format. La gala d'enguany estarà dirigida per Josep Maria Mestres.

Doctor Prats a Valldoreix
El grup de fusió actuarà a la Nau de Cultura de Valldoreix el 17 de febrer amb motiu de la Nit Jove que organitza l'EMD. La cita tindrà també la participació d'altres artistes, encara per revelar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.