La màgia d''El Petit Príncep' arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Manu Guix posa música a la història de Saint-Exupéry / Foto: Teatre-Auditori

Manu Guix posa música a la història de Saint-Exupéry / Foto: Teatre-Auditori

L'univers d'Antoine de Saint-Exupéry arriba avui al Teatre-Auditori de la mà d'Àngel Llàcer i Manu Guix. La parella creativa ha convertit la universal història d''El Petit Príncep' en un musical coproduït per La Perla 29 que fa emergir el nen que tot adult porta a dins. L'equipament acull tres actuacions a les dotze, dos quarts de cinc i les set de la tarda. Les entrades tenen un preu de 22 euros.

'Totes les persones grans al principi van ser nens, però sovint ens n'oblidem'. Aquesta és una de les màximes que defensa 'El Petit Príncep' i que Àngel Llàcer i Manu Guix han transformat en música i color. L'espectacle combina cançons, actors reals, personatges virtuals en 3D i so 'surround' que transporten l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

L'esperit del petit príncep, però, inundarà el Teatre-Auditori des del matí. A partir de dos quarts d'onze, s'obre al públic l'exposició 'Els secrets d'El Petit Príncep', al vestíbul del teatre. A les onze, Roser Grivé, professora del Thau, i alguns alumnes ofereixen una xerrada per a joves i adults al Cafè Auditori. Hi ha servei de ludoteca al vestíbul.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.