Un grup de mares del Ciutat d'Alba organitza un concert per recaptar fons per a la Barcelona Magic Line


  • Comparteix:

Una imatge de la Barcelona Magic Line de l'any passat / Foto: Fundació Sant Joan de Déu

Una imatge de la Barcelona Magic Line de l'any passat / Foto: Fundació Sant Joan de Déu

Un grup de mares de l'escola Ciutat d'Alba organitza el divendres 24 de febrer un concert benèfic per recaptar fons per a la marxa solidària Barcelona Magic Line de l'Hospital Sant Joan de Déu. El grup escollit és Rock The Night i l'espectacle l'acollirà la sala El Siglo Mercantic a les onze de la nit. La recaptació de les entrades, que tenen un preu de 12 euros anticipades i 15 a taquilla amb consumició inclosa, anirà destinada íntegrament al centre sanitari. Les impulsores complementaran les activitats amb un torneig de pàdel solidari al DIR el diumenge 26 de febrer.

L'equip de mares, anomenat Meteorits Forever, participarà per segona vegada a la marxa solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu, que enguany es farà el 5 de març. El requisit per aquesta marxa és recaptar fons per a diversos projectes de l'hospital. En el cas de les santcugatenques, l'objectiu és aconseguir 1.000 euros, però segons una de les impulsores, Elisa Belzunces, acabaran 'per sobre d'aquesta xifra'. Belzunces ha explicat a Cugat.ca que es van decidir a tirar endavant la proposta perquè els va semblar atractiva.

Elisa Belzunces

És una activitat solidària per recollir diners per a Sant Joan de Déu, que ens agrada i ho coneixem. Ens vam decidir dues mares i ara ho farem cada any.


Meteorits Forever participarà a la marxa de 20 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.