El Teatre-Auditori programa una nova funció del Mago Pop, la novena, el 28 de maig


  • Comparteix:

Antonio Díaz amplia funcions a l'equipament municipal / Foto: Teatre-Auditori

Antonio Díaz amplia funcions a l'equipament municipal / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori programa una nova funció del Mago Pop el 28 de maig a dos quarts de nou del vespre. Amb aquesta, Antonio Díaz farà nou actuacions a Sant Cugat. En un principi l'equipament cultural havia previst set representacions de 'La Gran Ilusión', però l'alta demanda d'entrades ha fet que, en un mes, s'hagin hagut de programar dues sessions extra. Díaz ha escollit Sant Cugat per tancar la gira del seu espectacle d'il·lusionisme.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat que no descarten programar una desena funció si el públic així ho demana.

Pep Tugues

Si el públic vol que hi hagi més funcions, parlarem amb l'Antonio Díaz i mirarem si cal. Crec que nou són moltes, estem parlant de 6.000 persones. Des que vam posar les entrades a la venda el públic ha anat comprant les entrades i ha dit que vol veure l'Antonio Díaz a Sant Cugat. Treballarem tot el possible per no decebre el públic.


L'equipament municipal és, a més, l'encarregat de l'escenografia de l'espectacle, el més vist a Europa. Díaz farà estada a la ciutat del dijous 25 al diumenge 28 de maig i posarà el punt final a un muntatge que han vist més d'un milió d'espectadors arreu del continent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.