'Una altra pel·lícula' qüestiona el preu dels somnis al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Arribat el moment donat, què cal fer? Ser fidel a allò segur o intentar fer alguna cosa per canviar-ho? Aquest és el dilema que ha plantejat el muntatge 'Una altra pel·lícula' aquest dijous al Teatre-Auditori en el tret de sortida a la temporada febrer-maig de l'equipament municipal. Prop de 700 persones han assistit a l'espectacle, que ha servit també per estrenar tres files de butaques noves, amb capacitat per a 80 persones més.

Hollywood, 1980. Un parell de productors, David Selvas i Julio Manrique, tenen entre mans la possibilitat de fitxar l'estrella més cobejada de Hollywood per a una pel·lícula que, de ben segur, serà un èxit a taquilla. El problema arriba amb nom de dona quan la secretària d'un d'ells, interpretada per Mireia Aixalà, li fa veure que potser podria dedicar els diners a produir un guió independent però amb missatge que transformaria la manera de pensar de la gent. A partir d'aquí, l'obra es conjuga com un combat de boxa on les diferents parts implicades defensen a cop de pregunta i resposta la seva particular manera d'entendre el cinema i, en definitiva, el món. Ho explica l'actor David Selvas.

David Selvas

Davant d'aquesta dicotomia, es desperta el dubte del personatge de ser fidel i anar a allò segur o intentar fer alguna cosa per canviar-ho. I, enmig, hi ha totes les tensions i les desconfiances.


La posada en escena és també un tribut a la dècada dels 80, que s'accentua amb les projeccions d'imatges emblemàtiques de l'època i una banda sonora amb regust nostàlgic. Selvas explica que l'obra pren més sentit en aquell context.

David Selvas

Ara les pel·lícules 'indies' ja formen part del sistema, però als anys 80 gran part del sistema formava part del cinema comercial. Per tant, aquesta selva s'entén més en el context dels 80.


La propera cita al Teatre-Auditori serà aquest divendres a les nou i anirà a càrrec de la flautista santcugatenca Elisabet Franch i la Banda Municipal de Música de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.