El Pla Estratègic de Cultura Popular arrenca amb una reunió entre Ajuntament, Coordinadora i entitats


  • Comparteix:

L'entitat vol un acord similar al que es va aconseguir per al seguici de Sant Pere / Foto: Localpres

L'entitat vol un acord similar al que es va aconseguir per al seguici de Sant Pere / Foto: Localpres

El Pla Estratègic de Cultura Popular i Tradicional, anunciat per la regidora de Cultura, Carmela Fortuny, l'octubre passat, ha començat a caminar aquesta setmana amb la primera reunió entre Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat, l'Ajuntament i altres entitats de cultura popular. L'objectiu és que estigui llest al juny, però la Coordinadora no vol fer-ho amb pressa i que quedi un 'acord buit de contingut'. El projecte es troba a la primera fase, la que ha de diagnosticar les entitats i que s'ha encarregat a la gestora cultural Rut Martínez, que ha participat en la redacció d'un pla similar a Barcelona.

La Coordinadora vol que aquest pla cobreixi totes les necessitats de les entitats, tant de les que en formen part com les que no, a curt, mitjà i llarg termini. Segons ha explicat la secretària de l'entitat, Eva Tataret, es tracta d'aconseguir un marc que permeti treballar amb un pla que tingui objectius 'avaluables'. Tataret ha detallat els objectius que es plantegen.

Eva Tataret

Volem veure com treballem la cultura tradicional per fer-ne bona difusió. Volem saber d'on venim, perquè ho mantenim i com ho treballem amb les noves generacions.


Tataret també ha explicat que, tot i que la junta canviarà el diumenge vinent a l'assemblea anual, tant ella com Francesc Picornell seguiran com a vocals només per mantenir les negociacions amb l'Ajuntament en aquest àmbit. En qualsevol cas, l'entitat vol aconseguir un acord similar al que es va aconseguir amb el protocol del seguici de Sant Pere, que transcendeixi a l'actual mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.