Piti Español signa la cantata dels 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una trobada general de cantaires del SCIC / Foto: SCIC

Imatge d'arxiu d'una trobada general de cantaires del SCIC / Foto: SCIC

El guionista santcugatenc Piti Español ha escrit la lletra de la cantata que el 21 de maig interpretaran més de 2.500 nens i nenes al Palau Sant Jordi de Barcelona en la celebració dels 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). La celebració constarà de dues estrenes: una suite d'èxits de diverses cantates composta i dirigida per Josep Vila i una cantata sobre les peculiaritats de les corals infantils, amb música de Joan Vives i lletra d'Español. El 2 d'abril es farà una cercavila d'aniversari a Sant Cugat.

La celebració dels 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya culminarà el 21 de maig al Palau Sant Jordi amb un gran concert-espectacle dirigit pel director-fundador de Comediants, Joan Font. Font no només donarà forma a aquest concert sinó també a la sèrie d'assajos i cercaviles previs que recorreran diversos municipis, i que passarà per Sant Cugat el 2 d'abril. A més, s'han planificat una sèrie d'assajos previs a aquesta cita pel territori a Lleida, Valls, Arenys de Mar, Montserrat, València, Vic, Sant Cugat i Barcelona.

La cantata que signa el santcugatenc Piti Español parla de les peculiaritats de les corals infantils de Catalunya i serà dirigida per Josep Prats.

Història del SCIC
El SCIC va néixer el 1967 per impuls de diverses corals i entitats que perseguien diversos objectius: difondre el repertori tradicional, formar nous directors de corals, impulsar la creació de nou repertori i coordinar les trobades de corals que se celebren cada cinc anys. Actualment existeixen unes 110 corals infantils arreu dels territoris de parla catalana, on participen prop de 5.000 cantaires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.