The Risas s'acomiada després de vuit anys als escenaris


  • Comparteix:

The Risas va néixer l'any 2008 de la mà d'un grup d'amics / Foto: The Risas

The Risas va néixer l'any 2008 de la mà d'un grup d'amics / Foto: The Risas

La banda santcugatenca The Risas s'acomiada després de vuit anys trajectòria. A través d'un comunicat publicat a la seva pàgina de Facebook, la formació anuncia una aturada indefinida i assegura que necessita 'un descans per recuperar forces'. The Risas ha promès un últim regal abans de l'adéu definitiu: un DVD amb l'actuació que van fer al Teatre-Auditori, segons han explicat membres del grup a Cugat.cat. A més, la banda deixa la porta oberta a una possible tornada, ja que 'no se sap mai quan pot ressuscitar la Cucurella'.

El cantant de la formació, Martí González, ha explicat a Cugat.cat que no volien cremar un projecte 'tan maco i de tants anys', i que, tot i no tenir data de tornada, no tanquen la porta a cap opció.

Martí González

Fem una aturada indefinida per descansar i perquè no posem data de tornada, però ho deixem obert. Ha estat un projecte de molts anys i molt maco i no volem cremar-lo. Volem que quan ens torni a sortir el 'cuquet' de Cucurelles hi tornem amb força.


González també ha revelat que el regal sorpresa que anuncien al comunicat de Facebook és una gravació de l'actuació que van fer al gener al Teatre-Auditori.

Martí González

Volem fer una aturada per deixar-ho ben amunt, perquè el concert del Teatre-Auditori va ser fantàstic, no podia anar millor. De fet, el podrem reviure amb un vídeo que estem cuinant.


El concert del 21 de gener al Teatre-Auditori es pot reviure aquí.

The Risas
The Risas va néixer el 2008 i, des d'aleshores ha patit molts canvis. La família musical ha anat creixent amb els anys fins tenir 11 membres que han aportat nous punts de vista al projecte. Tot i els canvis, però, l'essència funk del grup s'ha mantingut intacta amb el pas dels anys. De fet, l'últim disc de la formació, 'Cucurelles', va ser una realitat gràcies a la producció de Miguelito Superstar i Lalo López, de la Fundación Tony Manero. 'Cucurelles', publicat al 2016, va arribar quatre anys després del primer disc d'estudi dels santcugatencs, 'El millor dels moments'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.