Mira-sol i la Floresta se sumen a la disbauxa del Carnaval


  • Comparteix:

Carnaval de l'any passat a Mira-sol

Carnaval de l'any passat a Mira-sol

Mira-sol i la Floresta s'afegeixen aquest divendres a la celebració de Carnaval. Els districtes donaran al benvinguda al Rei Carnestoltes amb rues, balls i sopars.

Mira-sol
A Mira-sol, els infants donaran la benvinguda al Rei Carnestoltes quan surtin de l'escola. Els Batukids i els Butacata guiaran la tradicional rua al voltant del col·legi fins al casal on hi haurà una xocolatada popular. Després d'omplir la panxa hi haurà la desfilada del concurs de disfresses individuals i de comparses. La festa està organitzada per l'AMPA de l'escola Catalunya i el Casal de Mira-sol.

L'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener organitza una rua a les sis de la tarda. Començarà i acabarà a la plaça de Mas Gener amb tres carrosses d'una vintena de personatges i un concurs de comparses. Les bases es poden consultar al Casal de Mira-sol, on també es poden fer les inscripcions. Els premis, dividits per categories, s'entregaran quan finalitzi la rua, cap a les set de la tarda. A les nou de la nit, tindrà lloc el sopar de Carnaval al restaurant de Mas Gener, que donarà pas al ball de nit en què també s'entregarà un premi individual a la disfressa més original.

La Floresta
El Carnaval de la Floresta donarà el tret de sortida avui a l'escola del districte amb una xocolatada a dos quarts de cinc de la tarda. Tot seguit i fins un quart de set de la tarda se celebrarà el ball de Carnaval amb animació i el concurs de disfresses col·lectives. La festa està organitzada per El Senglar Cultural i l'AMPA de l'escola La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.