L'agrupació Tea Time guanya el concurs de comparses de la rua de Carnaval


  • Comparteix:

La comparsa guanyadora

La comparsa guanyadora

El grup Tea Time ha estat el guanyador de la rua de comparses de Carnaval d'aquest dissabte i s'ha endut un premi de 300 euros. Les comparses que han quedat en segona i tercera posició, 'La cofreria de la copa menstrual' i 'Volem dormir' respectivament, han guanyat una panera de productes de comerç local. La rua ha iniciat el recorregut a la plaça de Barcelona i ha avançat pels carrers del centre fins arribar a la plaça d'Octavià, on el jurat ha escollit les millors comparses. En total, hi han participat nou agrupacions.



Biel Samsó, membre de la comparsa guanyadora i cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, ha recordat que són padrins dels Castellers of London i que per això han decidit que la seva agrupació tingués temàtica britànica.

Biel Samsó

Som padrins de Castellers of London i això demostra l'estima cap a ells. Guanyar ha estat magnífic.


Una de les organitzadores de la desfilada, Verònica Vall, ha posat en valor la bona acollida que ha tingut l'acte a la ciutat.

Verònica Vall

És el primer any que sonoritzem tots els carrers de la rua i fem servir actors per dinamitzar l'activitat. La gent estava molt animada.


La festa ha continuat a l'envelat de Carnaval, al parc de Ramon Barnils, amb la música de Rocktàmbuls i del DJ Orgull Gall fins les sis de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.