El Carnaval infantil omple els carrers de Sant Cugat amb una rua i Gitanetes multitudinàries


  • Comparteix:

El Ball de Gitanetes ha fet petita la plaça d'Octavià

El Ball de Gitanetes ha fet petita la plaça d'Octavià

Els més petits han celebrat aquest diumenge el Carnaval amb la cercavila de comparses i el Ball de Gitanetes, amb 32 parelles, més mulitudinaris, que han omplert els carrers del centre de Sant Cugat i han fet petita la plaça d'Octavià. En aquesta edició no s'han repartit premis individuals a les comparses, sinó que se n'han premiat tres per igual. Les guanyadores han estat les dels Senglars dela Floresta, una sobre Sant Jordi i una altra ambientada en la saga 'Star Wars'.



Enguany, la cercavila infantil ha tingut 12 comparses i ha reunit més de 500 persones. Al Ball de Gitanetes, hi han participat 64 infants, una vintena més que l'any passat.

Abans de les Gitanetes, el Gall del Monestir ha fet el tradicional discurs, que ha reivindicat el dret a la diversió dels més petits i la necessitat d'escoltar-los.

Gall del Monestir

Els infants teniu dret a ser entremaliats, cantar, saltar, ballar, aprendre, somiar i viure com cal. Ja n'hi ha prou de no ser escoltats.


Ballar i la llibertat de vestir-se i disfressar-se com vulguin és el més valorat pels infants durant el Carnaval.

Participants

Ballar i jugar amb els amics i fer de tot, sobretot anar a veure el gall com baixa del Monestir. / M'agraden molt les Gitanetes. / Per Carnaval tot s'hi val. / Fem una mica el burro i és divertit disfressar-te.


La festa ha continuat a la plaça d'Octavià amb música i animació infantil amb La Portàtil FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.