Rock, rap, punk americà i guitarra, al festival Trona d'aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge del Trona de l'any passat

Imatge del Trona de l'any passat

Dissidència Sònica organitza un nou festival Trona aquest dissabte a la plaça de Lluís Millet a partir de les set de la tarda amb cinc bandes. Els rapers MCG i Mia, el guitarrista Matías Lourenço, el grup de rock T24 i el conjunt de punk americà Splinter Sticks protagonitzen la primera edició d'aquest any, que també oferirà unes proves de so obertes i formació a tothom qui vulgui per organitzar un concert.

A més del festival Trona, que s'organitza 'quan torna a haver-hi demanda', Dissidència Sònica també organitza el cicle 'Ranci Natra', cada segon diumenge de mes a l'edifici okupat de La Xesca. Un dels membres de Dissidència, Quimantú Segura, ha explicat que també volen fer 'pedagogia' perquè tothom pugui muntar i organitzar el seu concert musical.

Quimantú Segura

Tots els santcugatencs estan convidats a assistir com a públic al Trona, però també a organitzar-lo si volen. Nosaltres, durant el dia que estiguem muntant el festival, farem formació per a qui vulgui aprendre com es fa un concert i poder muntar el seu. Per exemple, fem unes proves de so obertes i explicades, com una visita turística.


L'última edició del Trona va tenir lloc l'any passat també pels volts de Sant Medir i va acabar suspesa, després que l'aturés a la meitat la Policia Local per 'un error burocràtic'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.