La nova adaptació de King Kong arriba a Sant Cugat 12 anys després de la versió de Peter Jackson


  • Comparteix:

12 anys després de l'estrena de 'King Kong' de Peter Jackson, director de la saga del 'Hobbit' i 'El Senyor dels Anells', arriba a la gran pantalla de Sant Cugat una nova adaptació sobre el gegant goril·la dirigida per Jordan Vogt-Roberts: 'Kong: La Isla Calavera'. Les dues sales de la ciutat també estrenen 'El Fundador', una pel·lícula sobre l'origen de McDonald's amb Michael Keaton encapçalant el repartiment. Yelmo a més proposa també la cinta basada en fets reals 'Gold'.

'Kong: La Isla Calavera'
A 'Kong: La Isla Calavera' un grup d'exploradors es reuneix per aventurar-se a l'interior d'una illa al Pacífic, un paratge preciós i alhora traïdor, que no apareix als mapes. El que no saben els intrèpids aventurers és que s'estan endinsant en un indret dels dominis del mític King Kong. El film està protagonitzat Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Toby Kebbell i Thomas Mann.



'El Fundador'
John Lee Hancock dirigeix aquest 'biopic' que narra la història de Ray Kroc, un venedor d'Illinois que als anys 50 coneix als germans Mac i Dick McDonald, que portaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia. Impressionat per la velocitat del sistema de la cuina de la seva hamburgueseria de San Bernardino, Kroc va visualitzar el potencial de la franquícia i es va anar posicionat hàbilment per treure'ls-hi als germans i crear el que avui és l'imperi McDonald's.



'Gold'
Kenny Wells (Matthew McConaughey) és un fracassat home de negocis reconvertit en un modern explorador desesperat per tenir un cop de sort. En un últim esforç, Wells s'associa amb un geòleg, amb la mateixa poca fortuna, per executar un pla tan escabellat com grandiós: trobar or a les profunditats de la inexplorada jungla d'Indonèsia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.