El cor sabadellenc Lieder Càmera clou el primer Festival de Cambra al Monestir


  • Comparteix:

Unes 200 persones, de mitjana, han assistit a cada concert del cicle

Unes 200 persones, de mitjana, han assistit a cada concert del cicle

El cor Lieder Càmera de Sabadell tanca, aquesta nit, el primer Festival de Música de Cambra al Monestir, que s'ha allargat durant set setmanes amb una mitjana d'assistència de 200 persones en cada actuació. L'última sessió del cicle, que ha permès escoltar el bo i millor de la música clàssica que es fa a la nostra ciutat, oferirà un repertori 'a capella' d'obres sacres i populars.

El concert a càrrec del Cor de Cambra Lieder, que tindrà lloc a les 10 de la nit al Monestir, constarà de dues parts interpretades 'a capella' i dirigides per Josep Vila. El programa inclou peces de Pizzetti, Poulec, Bruckner, Medelssonh i un recorregut per la cançó popular catalana.

El director del Cor Lieder Càmera de Sabadell, Josep Vila, ha volgut insistir en la importància de les peces, expressament seleccionades per ser interpretades al claustre del Monestir.

Josep Vila i Casañas

Ës un recital a capella que consta d'una primera part amb música sacra i un segona part de cançons populars catalanes


El Cor Lieder Càmera, amb el seu director al capdavant, Josep Vila, s'ha mostrat molt satisfet de poder participar en aquest primer Festival de Música de Cambra al Monestir de Sant Cugat. Una iniciativa que, segons Vila, s'ha caracteritzat pel seu alt nivell.

Josep Vila i Casañas

Pel Cor Leider Càmera és tot un honor participar en aquest primer Festival de música de Cambra a Sant Cugat


Fins ara, els concerts d'aquest primer Festival de Música de Cambra han tingut una mitjana de públic de 200 persones en cada actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.