L'adaptació cinematogràfica d''Incerta glòria' arriba a la gran pantalla


  • Comparteix:

L'adaptació al cinema del llibre de Joan Sales 'Incerta glòria', dirigida per Agustí Villaronga, arriba aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. L'altra estrena de la setmana és 'La bella y la bestia' dirigida per Bill Condon, una adaptació d'acció real del clàssic de Walt Disney de 1991.

'Incerta glòria'
En aquesta cinta el director de 'Pa negre' situa l'espectador al front d'Aragó el 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix enganyar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca. El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat. Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s'estableix entre ells dos un 'estat de guerra'.



'La bella y la bestia'
Aquesta nova versió reprèn els personatges clàssics del conte. Tot i intentar fer-ne una adaptació pel moment actual, el film es manté fidel a la música original actualitzada i amb algunes cançons noves.

'La bella y la bestia' és el viatge de fantasia de Belle, una jove a qui una bèstia ha fet presonera al seu castell. Tot i les seves pors, ella es fa amiga dels habitants encantats del castell i aprèn a veure més enllà de l'espantós aspecte de la bèstia i descobreix que al seu interior encara hi ha el gran cor d'un veritable príncep.

El film està protagonitzat per Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ewan McGregor i Ian McKellen.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.