L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra torna aquest octubre al Teatre Auditori


  • Comparteix:

La formació ha estat assajant un concert que faran amb el pianista Joaquin Achúcarro al Festival de Torroella de Montgrí

La formació ha estat assajant un concert que faran amb el pianista Joaquin Achúcarro al Festival de Torroella de Montgrí

L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra (ONCA) actuarà al Teatre Auditori el proper 8 d'octubre, dins el marc del conveni que té amb el centre Cultural. La formació, dirigida pel santcugatenc Gerard Claret, ha estat aquest divendres a la nostra ciutat assajant un concert que oferirà demà, dissabte, al Festival de Torroella de Montgrí juntament amb el reconegut pianista Joaquin Achúcarro.

L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i el Teatre Auditori de Sant Cugat mantenen, des de fa un temps, un acord pel qual la formació pot fer els seus assajos al teatre santcugatenc i, a canvi, ofereix almenys una actuació a l'any.

És dins el marc d'aquesta col·laboració que l'ONCA ha estat assajant a la nostra ciutat per l'actuació que faran aquest cap de setmana al Festival de Torroella de Montgrí amb el famós pianista Joaquin Achúcarro. Així ho ha explicat el director de l'orquestra, el santcugatenc Gerard Claret.

Gerard Claret

Aquest conveni ens permet utilitzar aquestes instal·lacions A canvi, és l'ocasió que l'orquestra pugui actuar com a mínim una vegada a l'any aquí a Sant Cugat.


Gerard Claret i Joaquin Achúcarro han explicat que l'actuació a Torroella de Montgrí és molt especial ja que es tracta d'un dels festivals de més tradició a Catalunya, però que a més, els permetrà tocar de nou amb Achúcarro, amb qui ja havien tocat fa uns anys. També l'obra escollida és especial ja que és una versió poc habitual del concert número 1 de Chopin que el mateix compositor va fer només per a piano i instruments de corda.

Pel que fa a futures actuacions a la nostra ciutat, el director de l'ONCA ha avançat a aquesta emissora que ja tenen previst un concert per al proper 8 d'octubre i, molt provablement, un per al 2005.

Gerard Claret

Actuarem aquí molt aviat, aquest 2004, i ja estem tancant també una actuació per al 2005, i ens fa molta il·lusió.


Recordem que, a banda de l'ONCA, també el Achúcarro ha visitat en més d'una ocasió el Teatre Auditori de Sant Cugat, on ha gravat un parell de discs compactes i on, a finals de l'any passat, va oferir un recital davant més de 600 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.