El documental 'Más allá del mar', del productor valldoreixenc Albert Escuder, busca micromecenatge


  • Comparteix:

La impulsora original del projecte, Beatriz Jiménez, amb dos refugiats a Grècia

La impulsora original del projecte, Beatriz Jiménez, amb dos refugiats a Grècia

El documental sobre els refugiats 'Más allà del mar', del productor valldoreixenc Albert Escuder, està buscant suport econòmic a la plataforma de micromecenatge Verkami per assumir el cost del rodatge a Grècia. La pel·lícula se centra en les relacions entre els refugiats i els voluntaris que els atenen i conviuen amb ells, concretament a l'ONG Holes in the Borders, que treballa a Atenes per garantir l'acollida de joves d'entre 18 i 23 anys. El projecte de micromecenatge porta recaptats uns 1.300 euros en 10 dies i té encara un mes per arribar als 3.500 fixats com a objectiu.

La idea original del documental és de Beatriz Jiménez i estarà dirigit per Daniel Azpe. El productor del projecte, Albert Escuder, explica la labor dels voluntaris protagonistes de la història i defensa l'originalitat de la idea.

Albert Escuder

Els treuen d'una situació molt difícil de prostitució, drogoaddicció... és una història impactant. El que ens diferencia d'altres documentals és com es reflecteix la relació humana entre els voluntaris i els refugiats.


Els costos de producció de 'Más allá del mar' estan xifrats en uns 7.000 euros, destinats principalment al lloguer del material necessari per a la gravació, desplaçaments i dietes de l'equip tècnic. Albert Escuder confia que arribaran a completar el projecte de Verkami i assegura que si no ho fan serà 'impossible' fer el documental.

Albert Escuder

Si no hi arribem, és totalment impossible que fem el documental, perquè després necessitem aixecar 3.500 euros més d'altres empreses o institucions. No és fàcil.


L'equip té previst fer el rodatge a Atenes entre el 14 i el 28 de maig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.