Torna el St Q Black amb una edició per créixer i consolidar-se


  • Comparteix:

Cartell del festival d'enguany

Cartell del festival d'enguany

El festival de música negra St Q Black torna a Sant Cugat de l'11 de maig al 4 de juny. Aquesta 3a edició de la cita musical busca créixer i consolidar-se. Per fer-ho comptarà amb caps de cartell com The Big Jamboree, Tina & Joe, Nación Funk All-Star i Fastboo, i novetats com la Nit Jove St Q Black.

Seran quatre setmanes que, de dimecres a diumenge, oferiran diferents propostes vinculades a la música negra i que es repartiran per diferents espais. Així, l'11 de maig el festival donarà el tret de sortida al vestíbul del Teatre-Auditori amb Big Jamboree, una banda de rhythm & blues, jump blues i rock'n'roll dels anys 50.

La seguiran altres propostes com Nación Funk All-Star, una formació que aplega músics de la Fundación Tony Manero i Se Atormenta una Vecina. El concert serà al Casino de la Floresta, el 2 de juny, i tindrà sorpreses locals. El Siglo serà l'escenari del concert del grup santcugatenc Fastboo, que presentarà disc també amb col·laboracions santcugatenques.

Als caps de cartell els acompanyaran artistes locals i activitats paral·leles com monogràfics, ballades i una exposició fotogràfica. Per exemple, el festival oferirà una xerrada sobre el Northern Soul a Cal Temerari.

Tot plegat, busca consolidar les propostes i fer créixer el festival amb noves activitats, com han explicat al programa 'Ritme Santcugatenc' els organitzadors Ricky Undersounds i Carlitos Narváez.

Undersounds / Narváez

L'altra edició va servir per apuntalar l'estructura del festival, aquesta servirà per créixer i consolidar-se.


Una de les novetats arribarà el 26 de maig amb la Nit Jove del St Q Black, una jam session al parc de Ramon Barnils en la qual els participants optaran a premis com la gravació d'un single i concerts a la Festa Major i a la propera edició del festival. Ho ha explicat Ricky Undersounds.

Ricky Undersounds

És com una jam session de qualitat. Els socis del festival votaran els tres finalistes, que competiran davant un jurat.


Enguany, el festival també ofereix el carnet de soci, que per dos euros ofereix descomptes a les actuacions de pagament i a establiments gastronòmics. La iniciativa s'ha presentat aquest divendres a l'espai Terra Nova Tapes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.