Clou el Primer Festival de Música de Cambra amb el desig d'obrir-se a músics d'altres poblacions


  • Comparteix:

La ubicació dels concerts al claustre ha estat un dels atractius del cicle

La ubicació dels concerts al claustre ha estat un dels atractius del cicle

El Primer Festival de Música de Cambra, que s'ha celebrat durant els mesos de juny i juliol, ha finalitzat amb gran èxit d'assistència. Al voltant de 200 persones han cobert l'aforament en cada un dels 7 concerts que s'han celebrat al claustre del monestir. Des de l'Ajuntament han reiterat la voluntat de donar continuitat a aquesta iniciativa pionera de cara als propers anys.

La clau de l'èxit d'aquest cicle, que es feia per primera vegada a Sant Cugat ha estat, segons els organitzadors, l'aposta per un tipus de música poc habitual, la riquesa i diversitat del repertori, i programar grups i musics del municipi de molt bona qualitat. Al seu costat, la possibilitat de celebrar els concerts en un entorn tant característic com és el del claustre del monestir ha jugat un paper important.

Per l'Àngels Solé, tinent d'alcalde de Serveis Personals, un dels temes a considerar per les properes edicions és la possibilitat d'obrir el Festival a d'altres formacions de fora de la ciutat.

Àngels Solé

Vull continuar potenciant els músics de Sant Cugat però alhora anar incorporant formacions d'altres ciutats


El que segur que no es canviarà serà l'escenari dels concerts. I és que la ubicació del Claustre s'ha demostrat, una vegada més, com un reclam important per al públic, que vol gaudir de propostes culturals enmig d'aquest marc immillorable del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.