El 'Ballant perquè ens mirin' de l'Esbart torna dissabte de la setmana que ve amb música en directe


  • Comparteix:

La proposta 'Ballant perquè ens mirin' de l'escola de dansa Andança de l'Esbart Sant Cugat torna dissabte de la setmana que ve al Teatre-Auditori. 400 alumnes lluiran les coreografies que han après durant el curs amb l'espectacle 'Coses del directe', que per primera vegada tindrà música en viu. El volum de dansaires d'aquesta edició ha obligat a programar dues representacions de la funció: a les cinc de la tarda i a dos quarts de vuit del vespre.

La música de la companyia de saraus La Coixinera serà l'encarregada de posar melodia a l'espectacle amb cançons que aniran d'autors com Ovidi Montllor i Sisa a la música tradicional i el rock. El director musical del grup, Dani Àlvarez, ha explicat que formar part de la funció suposa 'tot un repte'.

Dani Àlvarez

El fet de treballar amb l'Esbart ens omple d'il·lusió. Els seguim de molt a prop des de fa molts anys. Ens agrada molt la seva proposta perquè s'assembla molt a la nostra.


La novetat musical també serà un desafiament per als balladors. Es tracta d'un element que, segons la directora d'Andança i de l'espectacle, Lali Mateu, els permetrà jugar amb tot el que han après durant el curs.

Lali Mateu

No és una cosa feta només per mostrar, sinó la mostra de com hem treballat. Per això es diu 'Coses del directe', perquè hem treballat en una línia perquè pugui passar qualsevol cosa.


Les entrades de l'espectacle es poden comprar per 10 euros a l'Oficina de Turisme i al web del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.