Sant Cugat celebra durant nou dies la Nit de l'Art, que aterrarà el 20 de maig amb 25 espais


  • Comparteix:

La Rosa dels Vents del Pep Codó / Foto: Premsa Sant Cugat

La Rosa dels Vents del Pep Codó / Foto: Premsa Sant Cugat

El dissabte 20 de maig Sant Cugat celebrarà la Nit de l'Art amb la participació de 25 espais galerístics que oferiran durant nou dies propostes de tot tipus, a partir de dijous que ve. Les inauguracions de les exposicions del Festival Internacional Loop BCN de Videocreació a Sant Cugat i del conjunt escultòric de Pep Codó 'Rosa dels Vents' seran el pròleg de la iniciativa organitzada per les galeries participants i coordinada per l'Ajuntament. La Nit de l'Art compartirà protagonisme amb la Nit dels Museus.

La nit en què les galeries de Sant Cugat obren fins a mitjanit arriba amb una programació àmplia tant per al 20 de maig, dia de la celebració, com per a la resta de jornades en què es proposen activitats. El dia de la Nit de l'Art, la programació portarà la 2a Marató de Dibuix (Pou d'Art), una visita guiada amb Pep Pujol (CMSC), flamenc, hip hop, blues i beatbox (DTerra), la visita comentada a 'Lung & Bones' (Claustró) i el QGat Projecta 2017 (plaça de l'Om), entre altres propostes.

La Nit de l'Art s'acompanyarà de nou de la Nit dels Museus, que també tindrà propostes diürnes. El Museu del Monestir proposarà un taller d'escriptura creativa vinculada a l'exposició 'Fugint de l'Holocaust' i una visita guiada a aquesta mateixa mostra, en el seu programa. El Museu del Tapís Contemporani-Casa Aymat convida la ciutadania a fer una visita guiada a l'Escola Catalana del Tapís.

Les activitats relacionades
El Centre d'Art Maristany (CAM) acull el 18 de maig, a les set de la tarda, la inauguració del Festival Internacional Loop BCN de Videocreació a Sant Cugat, mentre que el 19 de maig es presenta el conjunt escultòric de Pep Codó 'Rosa dels Vents', que corona el Turó de Can Mates, a les vuit del vespre.

El 24 de maig serà el torn de la visita comentada a l'exposició 'Lluís Ribas. I a vostè què l'escandalitza', a les vuit del vespre, a l'espai del pintor santcugatenc. Jordi Lara, recent Premi Crítica Serra d'Or de Narrativa, oferirà una xerrada el 25 de maig, a dos quarts del vuit del vespre al CAM.

Els espais participants
La llista la formen Ateneu, BLOWAWISH, Casa Aymat Museu del Tapís Contemporani, Casa de Cultura, Celler Modernista, Centre d'Art Maristany (CAM), Chiqui M. Valls, Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), DTerra, Escola d'Art i Disseny, Esfera d'Art, Espai És-Fera 72, Estudi34, Fundació Cabanas, Galeria Context, l'Atelier, La GaLeRia, el Museu del Monestir, ONG Yamuna d'Ajuda a la Infància, Pou d'Art, Sala Rusiñol, Espai Lluís Ribas, Espai Ferran Martí, Blanca by Erai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.