Els Premis de la Crítica reconeixen Marta Angelat com a millor actriu principal per 'Davant la jubilació'


  • Comparteix:

La santcugatenca Marta Angelat a l'espectacle 'Davant la jubilació' / Foto: Felipe Mena / Teatre Lliure

La santcugatenca Marta Angelat a l'espectacle 'Davant la jubilació' / Foto: Felipe Mena / Teatre Lliure

Els Premis de la Crítica han reconegut la santcugatenca Marta Angelat en la categoria d'actriu principal pel seu paper a l'obra 'Davant la jubilació'. L'espectacle, dirigit per Krystian Lupa i coproduït pel Teatre Lliure i Temporada Alta, també s'ha emportat el guardó en la categoria d'espectacle. El muntatge també ha estat premiat amb el reconeixement de millor espai sonor en la 19a edició dels Premis de la Crítica, entregats aquest dilluns en una gala a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

L'actriu s'ha mostrat agraïda pel guardó de la crítica.

Marta Angelat

Tothom tendeix a pensar que qui més parla és més protagonista. Agraeixo molt que hàgiu valorat una feina on pràcticament només parlava en un acte. Em fa molta il·lusió que s'hagi valorat aquesta feina.


Lluís Pasqual ha obtingut el Premi de la Crítica a la direcció pel muntatge 'A teatro con Eduardo', mentre que 'MDLSX' de la companyia Motus, amb direcció d'Enrico Casagrande i Daniela Nicolò, ha rebut el premi a l'espectacle internacional. Lluís Homar ha estat premiat en la categoria d'actor principal pel muntatge 'El professor Bernhardi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.