Marta Angelat actuarà a la propera pel·lícula de Ventura Pons, 'Miss Dalí'


  • Comparteix:

Imatge provisional de la pel·lícula

Imatge provisional de la pel·lícula

La santcugatenca Marta Angelat és una de les actrius que forma part de 'Miss Dalí', la pel·lícula que el cineasta Ventura Pons ha començat a rodar aquesta setmana. La cinta, produïda per Els Films de la Rambla, girarà al voltant de la germana del pintor, Anna María Dalí, i narrarà la seva relació amb l'artista surrealista. La cinta de Ventura Pons tindrà com a escenaris principals Figueres i Cadaqués, tot i que també es rodarà a París i Nova York.

El cineasta català ha explicat que els dos germans 'van deixar de tractar-se durant quasi 40 anys, marcats, com en un drama grec, pels seus caràcters, pels seus amors i pels seus esperits lliures'.

El paper d'Anna Maria Dalí serà interpretat per l'actriu gal·lesa Siân Philips i per Miranda Gas, que la interpretarà en la seva joventut. En declaracions a l'ACN, Ventura Pons ha detallat que se sent 'molt a gust' amb aquesta pel·lícula perquè és 'molt catalana'. Pons ha explicat que el film serà rodat, en part, en anglès. El cineasta ha assegurat que 'hi podria explicar moltes coses més' perquè va conèixer personalment Salvador i Anna Maria Dalí. Amb tot, ha reconegut que li sortirà 'una mica llarga'.

Completaran el repartiment Josep Maria Pou, Miranda Gas, Joan Carreras, Vicky Peña, Quim Àvila, Rachel Lascar, Mario Gas, Mercè Pons i Carme Sansa.

La connexió santcugatenca
El 2013 Ventura Pons va rodar 'Ignasi M.' a Sant Cugat. El documental explica la història del santcugatenc Ignasi Millet, un museòleg a qui la vida anava bé fins que l'arribada de la crisi fa tancar la seva empresa. Seropositiu, gai i amb un pare que ha intentat suïcidar-se, l'audiovisual mostra la valentia, sinceritat i humor del protagonista per tirar endavant malgrat les dificultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.