El Curs d'Interpretació de Lied finalitza amb un recital a càrrec dels alumnes


  • Comparteix:

El curs estava adreçat tant a cantants com a pianistes

El curs estava adreçat tant a cantants com a pianistes

Un concert a càrrec dels alumnes ha posat punt i final al 9è Curs d'Interpretació de Lied, que per tercer any consectiu s'ha fet a la nostra ciutat. Una vintena de músics han pres part en aquesta iniciativa, que enguany s'ha centrat en les obres de Franz Shubert i Robert Shumann.

El professor del curs, Wolfram Rieger, ha destacat les facilitats que significa tenir Sant Cugat com a seu. Les bones instal.lacions i l'accesibilitat de la nostra ciutat són els principals elements positius. Wolfram Rieger.

Wolfram Rieger

Aquí els alumnes poden assajar en unes grans instal·lacions. A més, està la proximitat amb Barcelona i el seu aeroport, una cosa important en tractar-se d'un curs internacional.


El curs està dedicat al Lied alemany, un moviment que explota la combinació entre música i poesia. El professor Wolfram Rieger està molt satisfet del bon aprofitament del curs per part dels alumnes.

Wolfram Rieger

Primer fem una audició per seleccionar quins seran els participants del curs. Després, la veritat és que des del primer moment han fet un treball meravellós.


El recital final ha servit perquè els alumnes mostrin tot allò que han aprés durant el curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.