Sant Cugat celebra avui els 50 anys del SCIC amb una cercavila amb 270 cantaires

Imatge d'arxiu d'una trobada general de cantaires del SCIC / Foto: SCIC

Cultura

Publicat el 2/abr/17 per Sergio Morales

La coral infantil de l'Escola de Música Victòria del Àngels i Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat (EMMVA) uneix esforços aquest diumenge amb altres agrupacions de la comarca per celebrar a la ciutat el 50è aniversari del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Ho faran amb una cercavila pels carrers de Sant Cugat entre les cinc i les set de la tarda. La trobada tindrà també la participació de la banda del conservatori municipal, dels grallers de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, dels Castellers i dels Geganters.

La cercavila arrencarà a un quart de sis de la tarda a la plaça de Barcelona, on actuarà la coral infantil de l'EMMVA. A tres quarts de sis, la comitiva arribarà a la plaça del Doctor Galtés, on s'entonaran els cors de Sentmenat, Pinetons i de Sant Esteve. Al punt de les sis la canalla arribarà a Quatre Cantons, on actuaran les corals de l'escola Gresol i del Conservatori de Terrassa. A la plaça de Sant Pere, els egarencs tornaran a actuar mitja hora més tard. A tres quarts de set, Isabel Mantecón dirigirà tota la quitxalla en una actuació a la plaça de l'Om. Tot plegat acabarà a quarts de vuit a la plaça d'Octavià, on els infants cantaran 'Cantar junts', una peça de Joan Vives amb text de Piti Espanyol.

L'activitat forma part d'una gira de les corals arreu del país que culminarà el 21 de maig amb una trobada al Palau Sant Jordi de Barcelona.