Els Bastoners de Sant Cugat tancaran el 25è aniversari acompanyats d'uns 2.000 balladors


  • Comparteix:

L'organització ha donat a conèixer el cartell de la trobada / Foto: LocalPres

L'organització ha donat a conèixer el cartell de la trobada / Foto: LocalPres

Sant Cugat es convertirà per un dia en ciutat bastonera gràcies a la 42a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya, que servirà per tancar el 25è aniversari de la colla local. L'entitat espera reunir el 10 de juny més de 2.000 balladors d'unes 80 colles catalanes.

La trobada omplirà el centre de la ciutat de quatre cercaviles, tres de les quals passaran per la plaça d'Octavià i una per la plaça de Barcelona. La trobada de Sant Cugat tindrà una novetat respecte a altres cites. La membre de la junta de Bastoners de Sant Cugat Marta Dern ha explicat que les colles podran parar per ballar allà on vulguin del recorregut.

Marta Dern

Les colles tenen un punt d'inici i de final. A altres trobades tenen un punt de ballada. A Sant Cugat poden triar on ballar.


La rebuda de les colles serà a les tres de la tarda i a les cinc es donarà el tret de sortida amb la tronada d'inici. Després de les cercaviles, tots els balladors es reuniran a la plaça de Victòria dels Àngels per a una ballada conjunta. La festa continuarà amb el sopar popular, la mostra de fotografies, animació, un concert i un discjòquei. També es pintarà un grafiti al parc de Ramon Barnils.

Per organitzar aquesta gran trobada, els Bastoners de Sant Cugat necessiten uns 200 voluntaris. La tinent d'alcalde de Cultura i Promoció de la Ciutat, Carmela Fortuny, ha destacat que es tracta d'una cita molt important.

Carmela Fortuny

Aquest esdeveniment és molt important per a Sant Cugat. Ens situa a Catalunya i intentarem situar-nos al món.


No és la primera vegada que Sant Cugat és amfitriona d'aquesta trobada, que ja va organitzar el 1997. Per a l'ocasió, l'organització també ha editat un cartell, farà samarretes i impulsa l'etiqueta #laMevaTrobada. Els Bastoners de Sant Cugat tenen més de 140 membres, dels quals una vuitantena són nens, fet que la converteix en una de les colles més grans de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.