El Centre Cultural projectarà pel·lícules en versió original gràcies a un acord amb Cinesa


  • Comparteix:

El crític Àngel Comas s'encarregarà de la programació

El crític Àngel Comas s'encarregarà de la programació

El Centre Cultural projectarà cinema d'autor en versió original subtitulada, la propera temporada, gràcies a un acord a què han arribat l'Ajuntament i Cinesa Sant Cugat. Els films es passaran tots els dijous a les deu de la nit i l'entrada costarà tres euros.

Cinesa Sant Cugat acollirà setmanalment cinema d'autor en una de les quatre sales del recinte. L'ajuntament encarregarà al crític cinematogràfic Àngel Comas la composició de la programació dels films. L'objectiu de l'Àrea de Serveis Personals del consistori és potenciar l'oferta cultural amb la incorporació dels cicles de cinema d'autor.

En declaracions al magazine 'Barra lliure', la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha afirmat que el cicle es dirigeix a tota la població.

Àngels Solé

"El cicle de cinema d'autor es dirigeix a tota la població"


La primera projecció tindrà lloc el 23 de setembre. Els títols de les tretze pel·lícules del primer cicle de cinema d'autor es coneixeran al setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.