L'Associació Gabriel Ferrater i Joan Ferraté arrenca provisionalment aquest mes amb dos actes


  • Comparteix:

Gabriel Ferrater rebrà un homenatge el 27 d'abril

Gabriel Ferrater rebrà un homenatge el 27 d'abril

L'Associació Ciutadana Gabriel Ferrater i Joan Ferraté arrencarà de forma provisional aquest mes amb dues activitats al Cafè Auditori: una trobada poètica amb l'escriptor sabadellenc Antoni Clapés el 18 d'abril i la presentació del llibre 'Tots els cavalls', d'Antònia Vicens, el 22. L'entitat, que està a l'espera de constituir-se oficialment el 27 d'abril en un sopar homenatge a Gabriel Ferrater a El Mesón, ha programat aquestes dues activitats per rellevar el grup de lectura que Òmnium Cultural ha deixat d'organitzar.

L'associació també ha decidit ampliar el seu nom i afegir el nom de Joan Ferraté, germà de Gabriel tot i que signaven el cognom diferent, tal com ha explicat el president provisional, Joan Tres. En declaracions a Cugat.cat, ha assenyalat que, tot i que l'associació està a punt per començar a operar, no ho han fet oficial perquè coincideixi amb el sopar homenatge.

Joan Tres

L'associació ja està formada. Ja té la seva junta i està tot preparat. Només falta l'acte de constitució, que si l'ajornem és per fer-lo coincidir amb l'aniversari de la mort de Gabriel Ferrater.


Tres ha explicat que ja tenen organigrama preparat per a quan arrenqui l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.