L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau, premi Nacional de Cultura


  • Comparteix:

Vilarasau amb Raimon, que també ha rebut el premi / Foto: ACN

Vilarasau amb Raimon, que també ha rebut el premi / Foto: ACN

L'actriu santcugatenca Emma Vilarasau ha estat guardonada aquest dimecres amb un dels Premis Nacionals de Cultura 2017. Els guardons, que concedeix el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), es consideren els més rellevants en l'àmbit cultural i reconeixen figures i entitats que han contribuït i contribueixen a donar més rellevància a la cultura catalana, ja sigui per la labor intel·lectual, artística o d'identitat compartida que desenvolupen. Els premis es lliuraran a Rubí el 14 de juny.

L'actriu santcugatenca ha agraït la concessió del premi i ha assegurat que és un gran honor rebre un premi d'aquestes característiques.

Emma Vilarasau

El dia que em van trucar em va fer moltíssima il·lusió i em vaig sentir molt honorada. Ha estat una satisfacció i un orgull.


Vilarasau ha celebrat que el premi li arribi en un bon moment de la seva carrera.

Emma Vilarasau

Està bé que t'agafi treballant i amb moltes perspectives de feina, que no t'agafi a casa esperant una trucada.


El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts també ha distingit l'impulsor d'Edicions de 1984 Josep Cots, la fotògrafa d'origen suec instal·lada a Barcelona Maria Espeus, la Fundació Apel·les Fenosa, l'escriptor Joan Francesc Mira, el compositor Hèctor Parra, el cantautor Raimon, el director de FICOMIC, Carles Santamaria, el secretariat de Corals Infantils de Catalunya i el cineasta Albert Serra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.