Clara Segura porta una mare al límit al Teatre-Auditori amb 'Conillet'


  • Comparteix:

Clara Segura ha acostat amb 'Conillet' els esforços d'una mare per tirar endavant una llar i, a l'hora, estar plenament integrada al món laboral. Aquest divendres, Segura ha mostrat la força i carisma que l'han portat a ser reconeguda als Premis Butaca i Premi de la Crítica durant els 80 minuts en què ha estat sola a l'escenari del Teatre-Auditori.

L'espectacle està basat en el text 'El conejito del tambor de Duracell', de Marta Galán i dirigit per Marc Martínez, i és una fotografia del pes que suporten les mares, exigint-los que mantinguin el seu paper de puntal de la convivència familiar mentre s'han incorporat totalment al mercat laboral. Un monòleg que no es posa límits, com ha explicat a Cugat.cat Clara Segura.

Clara Segura

És un monòleg que no fa concessions, una peça contundent, que va a molestar. Té una direcció contundent com la d'en Marc, que no ha estat benevolent.


La durada de l'acte és un dels principals reptes que ha d'afrontar una actriu a l'hora de plantejar un monòleg d'aquestes característiques. Segura ha afirmat que una obra així marca un punt important a la seva carrera.

Clara Segura

És un com un èxit intern, però sí que hi ha obres on es veu que aprens coses. És una pedra gran al camí.


'Conillet', que ha exhaurit entrades, es va estrenar ja fa dos anys al Teatre de Salt, en el festival Temporada Alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.