Sant Cugat celebra avui el Dia dels Monuments i Llocs Històrics amb visites, recreacions i música


  • Comparteix:

El Claustre del Monestir / Foto: Localpres

El Claustre del Monestir / Foto: Localpres

Sant Cugat posa aquest dissabte en valor el seu patrimoni per celebrar el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics. Diverses activitats com visites guiades, recreacions històriques i concerts serveixen per sumar-se a aquesta commemoració. Totes les propostes són gratuïtes.

El programa arrenca a les dotze del migdia amb la visita guiada 'El Monestir castell: muralles, torres i defenses'. La conservadora del Museu, Alba Rodríguez, és l'encarregada de portar aquesta visita, que començarà al Claustre del Monestir.

A la una, el portal major del Monestir és l'escenari de la recreació històrica 'Lluita amb espases i escuts' a càrrec de Duo Bellum.

A la tarda, la música és la protagonista amb 'Música de Handpan entre capitells', a càrrec de Víctor Robles a les quatre al Claustre, i 'De Purcell a Sting. Recorregut musical amb violoncel i violins', que acollirà a les cinc de la tarda el Celler Modernista amb el Quartet Sonata i l'Escola Fusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.