150 alumnes dels instituts Arnau Cadell i Tretzevents porten a l'escenari el projecte 'Tots Dansen'


  • Comparteix:

Prop de 450 persones han gaudit de l'espectacle al Teatre-Auditori / Font: Localpres

Prop de 450 persones han gaudit de l'espectacle al Teatre-Auditori / Font: Localpres

150 alumnes de secundària de l'institut Arnau Cadell i del Tretzevents Waldorf-Steiner han estrenat aquest dimecres al Teatre-Auditori el resultat del projecte 'Tots dansen', una iniciativa que pretén acostar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània als joves. Els estudiants de 1r d'ESO de l'Arnau Cadell i de 4t d'ESO del Tretzevents han donat vida a una coreografia ideada per Ramon Baeza que han treballat al llarg del curs amb la ballarina i formadora Maria Martín. Prop de 450 persones han assistit a l'espectacle, que ha combinat diverses peces instrumentals d'èxit amb un toc de ritmes flamencs.



Sant Cugat ha acollit per tercer any consecutiu el projecte 'Tots Dansen', que forma part del Sant Cugat Balla, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. La coreografia estrenada al Teatre-Auditori es repetirà a sis ciutats més. El director artístic i codirector d'Increpación Danza, Ramon Baeza, explica els objectius d'aquest muntatge.

Ramon Baeza

Volíem crear sensacions potents amb l'energia del grup, a partir de moviments espontanis i naturals. També buscàvem sobretot l'aprenentatge de la disciplina, el respecte per la feina dels altres, el rigor i la generositat.


El 'Tots Dansen' d'enguany ha inclòs versions de cançons conegudes de Michael Jackson, Coldplay i del film 'West Side Story', entre d'altres. Els alumnes participants valoren de manera molt positiva l'experiència viscuda.

Lara i Guillem

És divertit perquè és un espai molt gran i fa venir nervis però és xulo. / Ho hem fet amb alumnes més grans i d'una altra escola. És molt divertit i l'experiència de ballar una coreografia m'agrada bastant.


Cugat.cat oferirà properament el vídeo íntegre de l'espectacle, que forma part de la 13a edició del Sant Cugat Balla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.