L'actor Keanu Reeves en la pell de l'assassí John Wick, a les sales de Sant Cugat


  • Comparteix:

Keanu Reeves al cartell de 'John Wick: Pacto de Sangre'

Keanu Reeves al cartell de 'John Wick: Pacto de Sangre'

L'actor Keanu Reeves, que va destacar com a protagonista a la saga Matrix, torna a repetir en aquesta ocasió el paper de l'assassí John Wick, en una setmana on s'estrena als dos cinemes de Sant Cugat la segona part: 'John Wick: Pacto de Sangre'. Yelmo a més proposa el debut d'Esteban Crespo amb el llargmetratge 'Amar'.

'John Wick: Pacto de Sangre'
El film d'acció, cínic i violent narra la història del llegendari assassí John Wick (Keanu Reeves) el qual es veu obligat a sortir del seu retir motivat per un antic soci que vol obtenir el control d'un misteriós grup internacional d'assassins. Obligat per un pacte de sang, Wick viatja a Roma ple d'adrenalina per enfrontar-se als assassins més perillosos del món. La pel·lícula està dirigida per Chad Stahelski i té guió de Derek Kolstad. Al repartiment de personatges hi ha artistes com Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Ian McShane i John Leguizamo.


'Amar'
Després de set curtmetratges, Esteban Crespo s'atreveix amb el llargmetratge i presenta 'Amar', un drama que narra l'intens primer amor que viuen els personatges principals, la Laura (María Pedraza) i el Carlos (Pol Monen), una intensitat que precisament serà el que els separarà un any després. El film està protagonitzat per María Pedraza, Pol Monen, Antonio Valero, Nacho Fresneda, Gustavo Salmerón, Natalia Tena, Sonia Almarcha i Greta Fernández.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.