L'OSSC aposta al concert de Sant Jordi per compositors catalans i peces internacionals 'poc conegudes'


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha ofert aquest dissabte el tradicional concert de Sant Jordi al Teatre-Auditori amb un repertori que ha barrejat compositors catalans del segle XX i algunes peces 'poc conegudes' de compositors internacionals, en paraules del director, Josep Ferré. La formació santcugatenca també ha estrenat 'Fantasia Popular', del pianista i compositor Marc Migó, conjuntament amb el Cor Infantil Sant Cugat.

El públic ha respost a una de les cites habituals a l'equipament municipal i ha deixat només una dotzena de sients del Teatre-Auditori lliures per escoltar l'OSSC, que ha arrencat amb 'Les Hébrides', de Mendelssohn. L'han seguit peces de compositors catalans com Juli Garreta i Manuel Oltra i d'internacionals com Pietro Mascagni i Camille Saint-Saëns.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha explicat que es tracta d'un concert per descobrir nova música.

Josep Ferré

Crec que el concert és per sibarites, no és el típic concert comercial, és per descobrir. Són peces curtes i molt boniques que són una delícia i una joia.


El concert de Sant Jordi d’enguany ha tingut la col·laboració de la mezzo-soprano Marta Valero i del Cor Infantil Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.