'Nit i dia' estrena avui la segona temporada, rodada en part a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels moments del rodatge a Sant Cugat

Un dels moments del rodatge a Sant Cugat

La segona temporada de la sèrie 'Nit i dia' de TV3 s'estrena aquest dilluns a dos quarts i cinc d'onze de la nit. Espais santcugatencs com El Mercantic i el Cafè Belgrado són dues de les localitzacions on s'ambienta aquesta ficció. Durant més d'una setmana l'equip va rodar en aquests escenaris, que són uns dels espais protagonistes de la sèrie codirigida per Manuel Huerga i Oriol Paulo que afegeix noms com Josep Maria Pou, Miki Esparbé, Ramon Fontserè i Lluïsa Mallol. Un cop enterrat 'el mataiaies', ara la forense Sara Grau, interpretada per Clara Segura, es veurà involucrada en la investigació del descobriment d'un cos desaparegut fa més de 25 anys.

El passat, d'una manera o d'una altra, sempre torna. Aquest és el leitmotiv que encapçalarà la història amb una trama de delictes sexuals i una altra centrada en el poder. Aquesta nova temporada, igual que la primera, tindrà un començament i un final tancat.

La llibreria del Mercantic és una de les localitzacions destacades de la ficció on es desenvoluparà part de la trama vinculada a un dels nous protagonistes, Josep Maria Pou. Així ho explicava a Cugat.cat el cap de producció, Bernat Rifé, durant el rodatge.

Bernat Rifé

És un llibreter que té unes característiques molt interessants. També té relació amb els escacs i amb una nena i a part fa coses terribles... Això era ideal pel fons de llibres que té la llibreria, el look d'antiquari, de vell, de llibreter...


A més de la llibreria també es podrà veure el Cafè Belgrado, la Barberia i el Pati de Subhastes. La responsable del Mercantic, Anna Aner, va destacar la importància d'acollir un rodatge d'aquestes característiques.

Anna Aner

És un honor, és una de les produccions més interessants que s'han fet últimament a TV3. Considerem que ajuda a donar a conèixer la part més cultural i intel·lectual del Mercantic i ens lliga a iniciatives que es fan a la terra.


La nova temporada té 13 capítols on es tornarà a veure Clara Segura, David Verdaguer, Alba Pujol, Oriol Vila, Miquel Fernández, Anna Alarcón, Victòria Pagès, Ruth Llopis i Mar Ulldemolins, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.